Franchise

Franchise Şartları

Dünyayı derinden sarsan alışkanlıklarımızı ve yaşam tarzımızı değiştiren pandemi döneminde çoğu firma dükkan kapatırken, pandemi döneminin başlangıcından bugüne kadar 13 şube daha açarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Pandemi döneminde tatlarımıza yoğun ilgileriyle yeni şubeler açma konusunda bizlere yardımcı olan müşterilerimize sonsuz teşekkürler.

• Her bayi adayımız , 50.000 TL franchise ücreti ve her ay 500 TL reklam katılım bedeli ödemelidir.
• Her bayi, açılışıyla birlikte bir defaya mahsus 500 adet boş tepsi depozitosu bedeli ödemelidir.
• Şubelerin inşaat ve mimari dekorasyonu, şube dilerse bu hizmetleri, belirtilen renk kodlarının dışına çıkmadan, dışarıdan temin edebilir.
• Bayi mimari projeyi merkezden almak isterse . Mimari proje bedeli m² bazında değişmekte olup, ortalama 2000-3000 tl arasındadır.
• İzol Börek, sadece kendi ürettiği ürünlerin kendinden alınmasını şart koşmaktadır. Bunlar arasında börek çeşitleri ve tatlı çeşitleri bulunmaktadır. Diğer ürünler de herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.
• İzol Baklava & Börek olarak açılacak işyeri minimum 40 m2 olmalıdır.
• Börekleri muhafaza etmek için 6 m2 soğuk hava deposu veya çift kapılı soğutucu dolap temin edilmelidir.
• Siparişler Adana Merkez İzol Baklava & Börek’ten haftalık olarak gönderilmektedir.
• İşletmenin bir bayiliği ortalama 20 günde kurulmaktadır. Firma, franchiselerine Reklam, Pazarlama, Personel desteği ve ortak reklam fırsatı da sağlıyor.
• Satılan ürünlerinden kar marjı ortalama %100 civarındadır.
• Ayrıca Eğitim Desteği , Yer Seçimi, Bölge Koruması, fırsatları da sağlanmaktadır.
• Franchise adaylarına sunulan destekler: Eğitim, Lokasyon Tespiti, Mimari Proje ve Teknik Dizayn, Denetim, Merkezi Üretim, Bölge Koruması, Franchise Kitabı, Ulusal Reklam, Personel, Ürün Geliştirme, Pazarlama ve Satış Stratejileri